Canon Europe lansează noi modele de imprimante cu recipiente de cerneală reîncărcabile din seria PIXMA G

Canon Europe, liderul mondial în domeniul soluţiilor de imagine a anunțat lansarea noii sale colecţii de imprimante cu recipiente de cerneală reîncărcabile, modelele succesoare ale modelelor actuale din seria Canon PIXMA G. Foarte eficiente, uşor de utilizat şi compacte, imprimantele din seria PIXMA G se adresează celor care îşi doresc o imprimantă pentru volum mare, cu cost pe pagină mic, productivă, pentru acasă, pentru birouri şi pentru medii de lucru în spaţii reduse.

 • PIXMA G1510, o imprimantă creată pentru imprimare de volume mari la cost mic pe pagină

PIXMA G2510, o imprimantă de mare randament cu funcţii de copiere şi scanare adăugate în beneficiul utilizatorului

PIXMA G3510, un echipament multifuncţional 3-în-1, cu conexiune Wi-Fi cu ajutorul căruia puteţi imprima, copia şi scana de pe un telefon inteligent sau de pe o tabletă cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT

PIXMA G4510, o imprimantă compactă 4-în-1, cu Alimentator automat de documente (ADF) pentru 20 de coli şi conectivitate wireless la dispozitive inteligente, cu un randament de pagină foarte bun, ceea ce conferă un cost pe pagină foarte scăzut

 

 


 

Pixma G1510.jpg  PIXMA G1510


 


Pixma G2510.jpgPIXMA G2510




Pixma G3510.jpg  PIXMA G3510

 



Pixma G4510.jpg PIXMA G4510

 


Caracteristici principale:

• Principala caracteristă pe care se bazează toată gama este randamentul înalt de pagină, permiţând utilizatorilor să imprime până la 6.000 de pagini cu cerneală neagră sau până la 7.000 de pagini folosind cernelurile color , adică puteţi imprima mai multe pagini fără a schimba cartuşele şi având un cost per pagină redus

• Setarea PORNIRE/OPRIRE AUTOMATĂ vă ajută să economisiţi energie atunci când nu folosiţi imprimanta

• Imprimări de calitate deosebită, cu cerneală neagră originală pe bază de pigment ce oferă texte clare şi citeţe şi cerneluri pe bază de vopsea pentru imagini în culori vibrante; toate modelele incluse în această serie pot realiza fotografii fără margini, cu dimensiuni de până la A4

Design & Tehnologie

Noile imprimante din seria PIXMA G au fost create ţinându-se cont în primul rând de productivitate şi design; imprimanta este dotată cu recipiente de cerneală orientate frontal, aşadar veţi putea verifica foarte uşor nivelul de cerneală rămasă iar recipientele de cerneală cu design robust reduc riscul de vărsare sau scurgere şi permit instalarea rapidă datorită tehnologiei încorporate a imprimantei.

Uşor de instalat şi simplu de utilizat, modelele din seria PIXMA G oferă imprimări mai bune pe hârtie simplă pentru materiale imprimate de înaltă calitate, cu care orice client se va putea mândri. PIXMA G2510 şi PIXMA G3510 sunt dotate şi cu un nou ecran LCD mono segment, de 1,2”, în timp ce modelul PIXMA G4510 beneficiază de un ecran LCD mono cu 2 linii.

Ecranele uşor de folosit facilitează copierea, verificarea conectivităţii Wi-Fi şi depanarea, astfel încât să vă petreceţi timpul cât mai eficient la locul de muncă. Dotate cu sistem cu cap de imprimare FINE, noile imprimante au fost făcute să fie durabile şi să producă un volum mare de imprimare, aşadar vă puteţi baza pe seria PIXMA G atunci când imprimaţi o mulţime de documente pentru toate întâlnirile importante. Tehnologia cu tub ermetic pentru cerneală pentru imprimare omogenă vă dă siguranţa că fiecare pagină imprimată este la fel de bună ca cea anterioară.

Copiere avantajoasă 

Faceţi copii ale documentelor pe hârtie prin simpla atingere a unui buton. Pur şi simplu fotografiaţi orice document cu ajutorul funcţiei Smartphone Capture and Copy din aplicaţia Canon PRINT şi transformaţi-o într-un PDF pe care îl puteţi salva, partaja sau imprima; ideal pentru lucrul la distanţă. Faceţi copii ale documentelor de identitate cu două feţe cu ajutorul modelului PIXMA G4510, pentru călătorii în străinătate sau pentru uz personal. Modul simplu de utilizare vă permite să scanaţi documentul faţă-verso şi să imprimaţi ambele părţi pe aceeaşi pagină.

Design comod 

Concepută pentru lucrul de acasă şi pentru birouri, seria compactă PIXMA G a fost gândită pentru economisirea spaţiului dar şi pentru optimizare în ceea ce priveşte calitatea şi cantitatea. Amplasarea frontală a recipientelor de cerneală vă ajută să monitorizaţi mai uşor nivelurile de cerneală astfel încât să puteţi face întotdeauna faţă cererii.

Puteţi face copii prin simpla atingere a unui buton atunci când alegeţi modelul PIXMA G2510 sau modelul PIXMA G3510 cu ecran LCD încorporat de 1,2”. De asemenea, modelul PIXMA G4510 este dotat cu un ecran LCD cu două linii cu ajutorul căruia utilizatorii pot face setările iniţiale, pot regla conexiunea Wi-Fi şi pot face depanări. Noua seria PIXMA G oferă întreprinderilor mici şi birourilor de acasă soluţii de imprimare la costuri eficiente, crescând productivitatea şi facilitând flexibilitatea la locul de muncă.