Brother câștigă o nouă recunoaștere iF Design Awards pentru una din cele mai performante game ale sale, imprimantele și multifuncționalele laser color L8000 & L9000.Echipamentele Brother câștigătoare ale iF Design Awards 2018 includ imprimanta multifuncțională MFC-L9570CDW, care a obținut de asemenea premiul independent Winter 2018 Pick Award de la Keypoint Intelligence – Buyers Lab, imprimanta HL-L9310CDW și toată seria L8000.Aceste echipamente se remarcă prin interfața personalizabilă - Custom UI, conectivitate NFC, sunt compatibile cu iPrint&Scan și PrintSmart SecurePro & CostControl și sunt perfecte pentru programe MPS (Managed Print Services) în special datorită capacității complexe de gestionare a hârtiei și imprimării.IF Design Awards evaluează produsele pentru aspectul extrerior, calitate, performanță, interfața de utilizare, siguranță și grija față de mediu.Evenimentul are loc în cadrul International Forum Design în Hanovra, Germania și evaluează 6401 concurenți din 54 de țări.Brother a câștigat primul iF Design Award în 1982 pentru mașina de scris alfanumerică, iar de atunci a acumulat 66 de astfel de premii ce demostrează grija continuă pentru a oferi produse și soluții de calitate clienților săi.
Despre iF Design Awards 
iF DESIGN AWARD este una dintre cele mai prestigioase și mai mari competiții de design din lume. Din 1953, designeri, producători și utilizatori au considerat premiile iF ca fiind o confirmare a designului de calitate.
Un premiu iF DESIGN este o confirmare a excelenței, a calității și o provocare la competiție. Pentru utilizatori, este un simbol al încrederii.

Pentru detalii, vizitați: https://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2018
Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prin deschiderea subsidiarei Brother Europe International. În prezent, desfășoară operațiuni în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări. La nivel mondial, Brother are peste 35.000 de angajați. Brother Europe are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.