Canon Zoemini, cea mai mică și mai ușoară imprimanta foto se conectează foarte uşor la aplicaţia Canon Mini Print prin Bluetooth®, pentru a imprima fotografiile şi instantaneele de pe reţelele de soclializare în doar câteva secunde.


Canon Europe a lansat Canon Zoemini, o imprimantă foto uşoară, portabilă, de dimensiunea unui buzunar, dotată cu tehnologia ZINK™ (zero cerneală). Imprimanta Canon Zoemini se conectează cu ușurință prin Bluetooth la aplicaţia Canon Mini Print, pentru a putea imprima fotografiile şi instantaneele de pe reţelele de soclializare în doar câteva secunde. Canon Zoemini poate imprima fotografii personalizate de 2x3 inchi (5 x 7,6cm) direct de pe un telefon mobil, de pe o tabletă sau din aplicaţii folosite de reţelele sociale. 

Canon Zoemini

Canon Zoemini este accesoriul perfect pentru cei cărora le place să imprime şi să se bucure de momentele speciale împreună cu familia şi prietenii, oriunde s-ar afla. Imprimanta Canon Zoemini îi inspiră pe oameni să dea frâu liber creativităţii, fiind dotată cu numeroase filtre, cadre şi efecte AR în trend, ce pot fi folosite prin intermediul aplicaţiei Canon Mini Print care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play începând cu septembrie 2018.  Fie că este o ocazie specială în familie, că sunt sărbătorile sau participaţi la o simplă întâlnire cu prietenii, imprimanta Canon Zoemini încurajează creativitatea şi vă oferă fotografii autocolante uşor de imprimat, cu care vă puteţi personaliza obiectele de uz zilnic, de exemplu laptolul, husa telefonului mobil, genţile, oglinzile sau chiar pereţii dormitorului. Chiar şi ghiozdanele pot fi decorate cu un colaj de fotografii cu prietenii, familia, animalele de companie sau chiar cu un selfie reuşit. Putând fi purtată fără probleme în palmă, într-o geantă sau în buzunar, această imprimantă compactă şi elegantă vine în trei culori incitante: Roz auriu/Alb, Alb/Argintiu şi negru/Gri lucios.  CANON Zoemini este dotată cu tehnologie ZINK™, adică nu are nevoie de cerneală. Această imprimantă portabilă dotată cu acumulator vine cu un pachet starter ce un set de 10 hârtii foto Canon ZINK™ (cu parte autocolantă, rezistentă la uzură şi impermeabilă), dar puteţi achiziţiona separat hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50. De asemenea, aplicaţia Canon Mini Print are o funcţie de împărţire ce permite crerea unor afişe sau a unor imagini mai mari, formate din patru sau nouă imagini imprimate şi are peste zece modele unice de colaje pentru a putea imprima fotografii de 2x3 inchi. De la seflie-uri retro la filtre amuzante cu feţe de animale, Canon Zoemini vă oferă posibilitatea să personalizaţi şi să imprimaţi rapid amintiri de neuitat.  Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print le permite utilizatorilor să se conecteze şi cu Google Photos şi Dropbox, pentru a putea avea o amintire fizică a celor mai dragi momente.


Având o greutate de doar 160g şi dimensiuni de 118 mm x 82 mm x 19 mm, imprimanta Canon Zoemini va putea fi achiziţionată începând din septembrie 2018.

canon_zoemini_360_colour_ranges

Beneficii principale:

  • Compactă, subțire şi uşoară, imprimanta poate încăpea în buzunar sau în genţi mici
  • Creativitate sporită datorită filtrelor, cadrelor şi AR în trend
  • Imprimă fotografii de 2x3 inchi rezistente la transfer (5 x 7,6cm) cu ajutorul tehnologiei inovatoare ZINK™ care nu necesită cerneală
  • Imprimă fotografii autocolante cu care vă puteţi decora pereţii, laptopurile şi oglinzile
  • Se conectează foarte uşor prin Bluetooth® la aplicaţia Canon Mini Print (iOS & Android)

Ce conţine cutia:

  • Imprimanta foto Canon Zoemini* (Roz auriu/Alb, Alb/Argintiu şi negru/Gri lucios)
  • Un pachet de hârtie foto Canon ZINK™ (10 de coli de hârtie foto şi 1 SMART SHEET™)
  • Cablu de încărcare micro USB (USB A - Micro)
  • Ghid de punere în funcţiune
  • Reglementări

Despre aplicaţia Canon Mini Print

Dispozitivele mobile trebuie conectate la imprimanta foto Canon Zoemini prin Bluetooth® şi prin aplicaţia Canon Mini Print, disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Compatibilă cu dispozitivele mobile care folosesc sistemul de operare iOS 9.0 sau o versiune ulterioară, sau sistemul de operare Android 4.4 sau o versiune ulterioară.