Canon Europe a anunțat luni, 07 ianuarie 2019 lansarea celei mai mici imprimante cu cinci cerneluri, cu o singură funcţie. Imprimanta Canon PIXMA TS705, perfectă pentru utilizare în birouri mici sau acasă, dispune de o capacitate de 350 de coli, cu alimentare prin două căi, numeroase opţiuni de conectivitate, (inclusiv integrareAmazon Alexa  şi Google Home) şi compatibilitate cu o gamă variată de tipuri de hârtie şi de aplicaţii creative pentru opţiuni nelimitate de personalizare.

Vă prezentăm PIXMA TS705, cea mai mică imprimantă cu cinci cerneluri, cu o singură funcţie

O imprimantă cu jet de cerneală inteligentă, conectată şi accesibilă, cu rezultate de top la utilizare în birouri sau acasă.

Bucureşti, România, 7 ianuarie 2019 – Canon Europe anunţă lansarea celei mai mici imprimante cu cinci cerneluri, cu o singură funcţie. Imprimanta Canon PIXMA TS705, perfectă pentru utilizare în birouri mici sau acasă, dispune de o capacitate de 350 de coli, cu alimentare prin două căi, numeroase opţiuni de conectivitate, (inclusiv integrare Amazon Alexa şi Google Home) şi compatibilitate cu o gamă variată de tipuri de hârtieşi de aplicaţii creative pentru opţiuni nelimitate de personalizare.

Pentru cei pasionaţi de cele mai noi inovaţii smart home, Canon PIXMA TS705 este compatibilă cu dispozitivele cu aplicaţiile Amazon Alexa şi Google Home pentru a putea fi integrate cu uşurinţă în viaţa cotidiană a utilizatorilor şi în casele acestora. La cerere, Alexa şi Google Assistant pot ghida imprimanta Canon PIXMA TS705 să imprime o selecţie de fişe de colorat pentru copii, puzzle-uri sudoku sau modele de liste şi rapoarte. De asemenea, tehnologiile adiacente conectate vor oferi informaţii audio referitoare la startea curentă a imprimantei Canon PIXMA TS705  şi la nivelurile de cerneală.

Canon Pixma TS705Având o dimensiune compactă, cu 18% mai mică decât modelul anterior, PIXMA iP7250, actualul model, Canon PIXMA TS705, este dotat cu funcţii printre care se numără şi control vocal, conectivitate şi cartuşe cu economisire a cernelei. Capacitatea de 350 de coli a modelului Canon PIXMA TS705 este perfectă pentru afaceri mici care au nevoie de un flux neîntrerupt de hârtie simplă. Modelul Canon PIXMA TS705 permite alimentarea cu hârtie pe două căi, pentru productivitate maximă, iar alimentarea prin spate permite utilizarea tuturor tipurilor de hârtie, inclusiv hârtie mată şi lucioasă, precum şi mărimi ce variază între 3,5 x 3,5 inci şi A4. De asemenea, imprimanta poate fi operată foarte simplu, datorită ecranului LCD full dot.

Modelul Canon PIXMA TS705 foloseşte la imprimare 5 cartuşe individuale de cerneală, oferind un text clar şi documente de calitate deosebită, dar şi fotografii în culori vii, precum şi o gamă variată de conţinut creativ. În plus, cartuşele de cerneală opţionale XL şi XXL permit utilizatorilor să imprime mai mult cu mai puţine costuri, iar din cele 5 cartuşe individuale de cerneală nu trebuie schimbat decât cel care rămâne fără cerneală.

Aplicaţia Canon PRINT, compatibilă cu iOS şi Android, permite utilizatorilor să imprime direct de pe un dispozitiv inteligent, via Wi-Fi. Funcţia aplicaţiei de copiere cu telefonul inteligent le permite utilizatorilor să copieze şi să imprime uşor o fotografie a unui document şi apoi să îl convertească în format PDF. Datorită compatibilităţii cu Ethernet, utilizatorii modelului Canon PIXMA TS705 se vor bucura de o conexiune sigură şi rapidă.

Accesul la PIXMA Cloud Link simplifică operaţiunile zilnice, permiţând utilizatorilor să imprime documente şi fotografii din servicii de tip cloud cunoscute, precum Facebook, Instagram, GoogleDrive, DropBox şi oferă mediilor de lucru aglomerate siguranţa că pot oricând accesa şi impra documente importante de la distanţă. Modelul Canon PIXMA TS705 este compatibil şi cu aplicaţiile AirPrint (iOS), Mopria (Android) şi Windows 10 Mobile pentru imprimare fără a mai fi necesare alte aplicaţii suplimentare.

Afacerile mici care îşi doresc eficienţă şi familiile pasionate de ecologie şi-au găsit partenerul perfect în modelul Canon PIXMA TS705. Funcţia de pornire/ oprire automată poate fi reglată conform orelor de program sau conform rutinei de familie, pentru a vă asigura că este întotdeauna pregătită de utilizare, economisind astfel energia consumată. De asemenea, imprimarea automată faţă-verso reduce consumul de hârtie.

Canon Easy-PhotoPrint Editor pentru PC sau dispozitive inteligente oferă oportunităţi nenumărate, permiţându-vă să vă bucuraţi de materiale imprimate personalizate, inclusiv calendare personalizate, colaje şi abţipilduri. Acestea pot fi imprimate pe o gamă largă de suporturi, inclusiv pe hârtie foto magnetică, pe hârtie autocolantă şi pe hârtie fotografică pătrată de 3,5 x 3,5 inci. În plus, aplicaţia Canon Nail Sticker Creator conţine peste 200 de modele pentru imprimarea de abţipilduri personalizate pentru unghii, cu ajutorul modelului Canon PIXMA TS705.

Utilizarea imprimantei Canon PIXMA TS705 şi a cernelurilor originale Canon vă poate aduce puncte de utilizator în cadrul programului Canon Print Rewards, unde puteţi câştiga produse, cadouri amuzante şi servicii digitale. De asemenea, atenţionările Easy Ink Delivery vă ajută să nu uitaţi de comenzile de cerneală, trimiţându-vă un e-mail de notificare atunci când cantitatea de cerneală scade prea mult.

Oferind o gamă surprinzător de variată pentru dimensiunea pe care o are, cea mai mică imprimantă Canon cu 5 cartuşe individuale cu o singură funcţie este opţiunea perfectă pentru nevoile unei familii sau ale unei afaceri care îşi doreşte să se dezvolte repede la un preţ accesibil.

Modelul Canon PIXMA TS705 va fi disponibil din februarie 2019.

Canon Pixma TS705 office

Caracteristici principale:

 • Fotografii de calitate şi documente clare, cu 5 cartuşe individuale

 • Conectivitate smart wireless şi cloud

 • Ecran LCD full dot

 • Alimentare cu hârtie pe două căi şi imprimare faţă-verso automată

 • Capacitate de 350 de coli

 • Design elegant şi compact

 • Abţipilduri pentru unghii şi imprimare pe disc

Ce conţine cutia:

 • Canon PIXMA TS705

 • Cartuşe de cerneală pentru instalare

 • Cablul de alimentare

 • CD-ROM de instalare

 • Manuale şi alte documente

 

 Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/

Sursă articol: Andrei Voinea , The Good Company