Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagine, anunţă lansarea următoarei ediţii a platformei imageRUNNER ADVANCE de generaţia a 3-a, cu versiunea de firmware 3.8. Portofoliul extins, care conţine 26 de produse şi 7 game, oferă securitate avansată şi o interfaţă intuitivă pentru toate echipamentele. Dezvoltată ţinând cont de întreaga gamă de echipamente multifuncţionale (MFP), ediţia a treia a platformei de generaţia a 3-a oferă actualizări pentru toate echipamentele incluse în gama premiată imageRUNNER ADVANCE.


Daniel Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe, afirmă: “Deoarece ne dorim să aducem cele mai noi inovaţii în domeniul tehnologiei pentru birou, cel mai nou hardware şi software Canon a fost creat pentru a creşte productivitatea fluxurilor inteligente de lucru cu documente în cele mai exigente medii profesionale. Strategia noastră pentru echipamentele multifuncţionale are ca scop îmbunătăţirea ecosistemului format din birouri digitale ale clientului Canon şi livrarea unei experienţe inegalabile pentru utilizator, precum şi asistenţă şi servicii unitare.“


Siguranţă din proiectare

Deoarece protecţia datelor devine o prioritate tot mai mare pentru toate tipurile de afaceri, cea de a treia ediţie a imageRUNNER ADVANCE cuprinde o serie de măsuri preventive pentru a ajuta companiile să facă faţă breşelor de securitate. Continuând tradiţia Canon de a oferi cele mai bune soluţii de securitate din piaţă, cea mai nouă generaţie de echipamente păstrează cele mai importante funcţii de securitate preluate de la ediţiile anterioare, inclusiv criptare Hard Disk Drive (HDD) cu validare FIPS140-2, pentru criptarea automată a datelor.

Funcţiile de securitate suplimentare includ acum şi verificarea sistemului la pornire. Utilizatorii pot deschide în siguranţă programe bazate pe Root of Trust (ROT). Această funcţie de securitate nativă împiedică hackerii să înşele mecanismele de securitate ale echipamentelor multifuncţionale pe care se află unele dintre cele mai valoroase informaţii deţinute de o companie.

Noile date Sylog oferă informaţii de securitate în timp real despre un echipament, care pot fi analizate de terţi autorizaţi cu ajutorul standardelor recunoscute în industrie. De asemenea, funcţia Sylog îmbunătăţeşte integrarea echipamentelor cu orice server Security Information and Event Management (SIEM). Acest lucru îi permite administratorului să analizeze problemele de securitate reale şi potenţiale în scopul prevenirii în timp real sau pentru efectuarea unei analize în urma unei breşe de securitate.  Având o transparenţă mai mare, scurgerea de informaţii poate fi investigată şi gestionată mai atent. Certificatele digitale oferă o metodă de codificare a datelor şi de verificare a integrităţii documentelor scanate sau a e-mail-urilor create cu ajutorul echipamentelor imageRUNNER ADVANCE.  Folosirea înregistrării automate pe baza unui certificat de securitate cu Simple Certificate Enrolment Protocol (SCEP), sau Network Device Enrolment Service (NDES), reduce condiţiile de administrare prin actualizarea autonomă a echipamentelor cu cele mai noi certificate de securitate.

 „Informaţiile sunt cele mai de preţ bunuri ale unei companii“, afirmă Daniel Woodstock. „Cea mai recentă actualizare a platformei beneficiază de funcţii de securitate pe mai multe planuri, care protejează datele din toate echipamentele conectate în reţea.“

În lunile următoare, Canon intenţionează să continue dezvoltarea pe piaţa securităţii informaţiilor, continuând să îmbunătăţească modul de integrare a produselor cu accent pe detectarea timpului de funcţionare, pentru o protecţie mai bună împotriva atacurilor cibernitice.


Gestionare şi integrare

Cea mai nouă ediţie de echipamente imageRUNNER ADVANCE are un design intuitiv şi oferă utilizatorului o experienţă de utilizare excelentă.  Noua interfaţă pentru utilizatorii de acasă oferă o experienţă flexibilă, ce poate fi personalizată, permiţând optimizarea sarcinilor şi a fluxurilor de lucru. Combinând funcţiile meniului principal cu funcţiile meniului rapid şi o funcţie nouă de cronologie, noua platformă permite echipamentelor să reţină preferinţele utilizatorului, oferind scurtături pentru pentru sarcinile realizate în trecut sau pentru cele repetitive.

Ca răspuns la nevoia companiilor de a fi mai eficiente şi de a putea opera de oriunde, echipamentele vor oferi o conexiune QR-Code Direct Connection, permiţându-le utilizatorilor de iOS să seteze conexiunea Wi-Fi pentru conectare directă, fie printr-o aplicaţie aflată implicit în sistemul iOS, fie prin funcţia cameră a aplicaţiei Canon PRINT Business (CPB), îmbunătăţind interacţiunea mobilă şi flexibilitatea. Modul OCR este disponibil în timpul scanării şi permite identificarea clară a 25 de limbi europene. Personalizarea avansată şi conectivitatea cu întreg portofoliul de echipamente înseamnă îmbunătăţirea semnificativă a productivităţii forţei de muncă.

Daniel Woodstock continuă: „Pe măsură ce gestionarea informaţiilor continuă să migreze spre canalele digitale, ne dorim să oferim partenerilor noştri mai mult control, atât asupra proceselor, cât şi a costurilor.  Platforma imageRUNNER ADVANCE de generaţia a 3-a economiseşte timpul şi resursele în timp ce creşte productivitatea, datorită fluxurilor de lucru eficiente şi a modului de utilizare intuitiv. Strategia noastră pentru echipamente multifuncţionale conectate facilitează gestionarea proactivă şi optimizarea continuă a infrastructurii de imprimare, iar vizibilitatea crescută ajută la urmărirea ciclului complet al unui document.“


Gestionarea dispozitivului pentru medii de lucru moderne

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, soluţia Canon uniFLOW Online, cloud-based[1] va fi actualizată pentru toate echipamentele incluse în cel mai recent portofoliu. Companiile se vor bucura de avantajele integrării componentelor hardware şi a programele software, pentru optimizarea proceselor interne. uniFLOW Online 2019.1 oferă funcţii suplimentare precum Imprimare din cloud şi compatibilitate cu numeroşi furnizori de servicii precum Box, Dropbox, Evernote®, Google Drive™, Microsoft OneDrive® şi Microsoft SharePoint® Online.

 „Recunoaştem că nu există un singur echipament care să se potrivească tuturor soluţiilor de business.“ a concluzionat Daniel Woodstock. „De aceea am depus toate eforturile pentru a ne asigura că cea de a treia generaţie a platformei imageRUNNER ADVANCE, oferă un serviciu complet personalizat pentru toţi clienţii noştri, datorită compatibilităţii sale cu o gamă largă de modele şi soluţii integrate proiectate pentru a funcţiona unitar.“

 

[1] https://www.keypointintelligence.com/news/awards/2019/keypoint-intelligence-honors-the-best-software-solutions-tested-this-year-with-pick-and-outstanding-achievement-awards/

 

Portofoliu imageRUNNER ADVANCE de generaţia a 3-a:

  • iR ADV 4500 III series
  • iR ADV 6500 III series
  • iR ADV 8500 III series
  • iR ADV C256/ C356 III series
  • iR ADV 3500 III series
  • iR ADV 5500 III series
  • iR ADV 7500 III series

Sursă articol: Andrei Voinea, The Good Company